Post by brokfeafraistakaf on Mar 16, 2022 23:43:55 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cyberika: Action Cyberpunk RPG ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cyberika: Action Cyberpunk RPG IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hackerská hra (veľa bodov) ▞▞▞
▞▞▞ Cyberika: Action Cyberpunk RPG 2022 version ▞▞▞
Najhorsia hra fuj 😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Hra je zábavná a už som dosiahol úroveň 60 a hral som problémovú zónu znova a znova a takmer som dokončil zostavenie vozidla, pričom na dokončenie zostali iba 2 zariadenia, ale prosím, aby životnosť zbrane bola trochu trvalá, pretože sa ľahko opotrebuje a injektor k dispozícii v sklade, prečo hrať hru, aby ste mohli lepšie rabovať fázy
Zábava na pár hodín, ale pády vecí vs. oprava alebo získavanie komponentov pre stroje nie je udržateľné. Jedlo je zriedkavé a vždy hladné (takže menej HP) a nezískavate kvapky na vybudovanie kuchyne (dostali ste sa na úroveň 12, stále nemáte všetky potrebné predmety). Položky/oblečenie sa rozbije naozaj rýchlo, kredity prejdete naozaj rýchlo, len keď získate nové oblečenie a zbrane. Vyzerá to tak, že musíte veľa brúsiť oblasť lvl1 PvE nahá (päste/bez oblečenia), aby ste získali kredity na ďalšie misie. Vážne potrebuje rovnováhu.
Dobrý nápad, ale dúfam, že v budúcnosti bude viac pohlcujúci. Napríklad otvorenejší svet a viac oblečenia plus schopnosť zdobiť dom a komunikovať s vecami
Cyberika: Action Cyberpunk RPG Aventură zld
Upraviť: Vytvoril som si nový účet Google, aby som mohol hrať túto hru od nuly, pretože sa mi nepodarilo vymazať herné dáta aj dáta zálohy Google (to je to, ako veľmi rád hrám túto jedinečnú hru). Teraz je tu len 1 chyba. Niekedy sa hra náhodne na niekoľko sekúnd prepne na úvodnú obrazovku a potom vás vráti tam, kde ste prestali, aby ste nestratili svoj postup. Len raz ma to priviezlo domov, keď som bol v Skiptowne, takže to nebolo príliš otravné.
Je to dobrá hra, akokoľvek nepriatelia utrpia menšie poškodenie, ak hráč utrpí viac, nemôžem stratiť svoj postup v hre. Pls znížte útoky pls
Táto hra je čisto len za odplatu za hranie, inak budete musieť hodiny brúsiť len jednu úroveň a potom znova brúsiť, aby ste napredovali. Hra sa opakuje a nie je zábavná. Len meliete nezábavnú hrateľnosť. Túto hru by som neodporúčal. Rešpektujem vývojárov za úžasný koncept, ale sú veci, ktoré ma k hre jednoducho nepripútajú. Stratený záujem po 15. lvl
táto hra je úžasná a zodpovedá kybernetickej atmosfére cyberpunku 77 a shadowrun a milujem ju
V tejto hre nie je žiadna nová herná funkcia. Potrebujem si otvoriť ďalší profil pre novú hru a ten profil patrí môjmu veľkému bratovi. Toto považujem za veľmi neúctivé. 😤
Kyberpunkový pocit zo šablóny LDoE. Je smutné, že stráca príliš veľa vecí, ktoré sa mi v LDoE páčia, ako je miera slobody pri navrhovaní vlastného domu (teraz je to 2-izbové štúdio a nemôžete zmeniť usporiadanie ničoho), príliš málo vecí na interakciu/rozoberanie ( už žiadne farmárčenie na stromoch, kameňoch, tráve, love zvierat atď.), všetko sú to teraz krabice. A mapa sveta je taká škaredá. Je to sandboxová hra, ktorá nepôsobí sandbox-y
Pekná A** hra, ktorú by som odporučil stiahnuť, aby ste si ušetrili čas! 🕒 🎮
každá hra, ktorú majú, vás udrží v obraze, prípadne narazíte na paywall, aby ste postúpili.
Férové rpg, celkom stabilné aj na staršie zariadenia ako je to moje, dobre postavené, dobrá znovuhrateľnosť.
Úžasná hra. trochu Alpha, ale som zvedavý, či na tom budú ďalej pracovať. mohla by to byť naozaj dobrá hra, keby ju dokončili.
Slušná hra na prežitie, dobrá grafika, chýba jej animácia a mechanika, navrhujem pridať funkciu streľby za behu, stačí ju pridať do funkcie rozšírenia alebo čohokoľvek iného, pretože je to len na hovno, že nemôžete strieľať pri behu, a tiež pridajte „skrčenie“ a „ náchylný“ mechanik, pridajte nepriateľovi víziu, takže ak by sme sa mohli zbaviť nepriateľskej vízie, mohli by sme utiecť, stačí pridať nejaké záludné funkcie, rýchly atentát alebo somthin, takže hráč môže mať viac možností herného štýlu, ako je stealth
Fajn hra
Hra je úplne úžasná. Grafika a mechanika sú dokonalé a už len predstava, že by sa takáto hra v budúcnosti odohrala, je úžasná. Dal som však len 2 hviezdičky, pretože ma to sklamalo, keď som videl, že som po smrti doslova stratil všetok inventár, oblečenie a dokonca aj veci v aute. Nemôžete uveriť, aké je to frustrujúce, najmä keď stratíte mimoriadne vzácne predmety, pre ktoré ste zomreli. Skúste s tým niečo urobiť, naozaj to ničí hru s veľkým potenciálom.
Páči sa mi táto hra, prosím, urobte to z pohľadu druhej osoby
veľmi veľmi dobrá hra dala som 5 hviezdičiek
Bola by to skvelá hra, keby ste mohli nájsť alebo kúpiť jedlo. Zbrane sa rozbijú vo vašom inventári, aj keď ich nepoužívate. Hra by sa tiež mala pozastaviť a nemala by sa poškodiť, keď prejdete do inventára rezervácie. Nepriatelia sú príliš OP. Grafika je skvelá, ale ak nemíňate skutočné peniaze, táto hra je náročná. Videl som kupovať pár vecí IRL, ale toto je smiešne aj na úrovni 8. Prosím, urobte niečo s vyvážením.
Cyberika: Action-Cyberpunk-RPG Abenteuer yui
Toto je úžasná hra od KefirGames. Tieto nové nápady, ktoré vložili do tejto hry, sú skutočne úžasné: Úžasný nápad na cestovanie, dobrý príbeh v hre, preslávené a relaxačné piesne a úžasný nápad na mesto. Vyskytlo sa niekoľko malých problémov, ako napríklad sledovanie klonu môjho avatara, ale v pokoji je všetko v poriadku. Táto hra je zábavná a dobre vyzerajúca, ale rozhodne potrebujú dať tejto hre počítačovú verziu.
Cyberika: Action Cyberpunk RPG Äventyr vdjx
Pekná hra, ale prosím, urobte z jazdy zábavnejší iný múdry pekný herný príbeh, je to úžasné
Hra sa mi páči, stále si o nej zbieram celkové myšlienky. Ak je jeho výplata za výhru, ešte som si nevšimol b
je to pekné, ale myslím si, že by mali lepšie pracovať na interakcii a niektoré iné veci okrem príbehu sú skvelé
Neznášam túto hru, je doslova nehrateľná, absolútna hotovosť je taká stresujúca, že si túto hru nikdy nesťahujte. upraviť pre vývojára. Neopustil by som túto recenziu, ak by to bol ten prípad, že sa oplatí vyhrať alebo len stráviť hodiny brúsením
Páči sa mi hra, ale mám problém, prosím, zaútočte na avatara a pohnite sa súčasne. Tiež, prosím, nedovoľte, aby sa avatar poškodil po presune z miesta, kde guľka prešla, uistite sa, že potom môžem prehodnotiť hodnotenie
Som úplne závislý! Milujem tento pohľad na hru typu Posledný deň na Zemi. Jeden problém, ktorý mám, je, že mi to pripadá príliš drsné, a preto som to ohodnotil 4 a nie 5. Práve som sa dostal do druhej oblasti (Skiptown?) a nerobil som žiadne misie, pretože som príliš zaneprázdnený brúsenie materiálov na opravu mojich zbraní a oblečenia. To je potom, čo som minul nejaké peniaze. Dá sa to vyvážiť, aby som mohol pokračovať v prežívaní príbehu?
zatiaľ celkom dobrý, nezahltil ma reklamami
Vyzerá to dobre, ale nebudem to hrať, kým to nebude mať online multiplayer. PvP a Coop
Typické kefírové hry, reskin s trochou mechanických zmien, veľmi opakujúce sa. V tejto hre sa nemôžete zabávať a trvanlivosť je koreňom všetkej tej frustrácie. Prestávka vybavenia, RÝCHLO, trvá to len 5 krát objavovanie. Na opravu týchto vecí potrebujete veľa zdrojov, VEĽA. Takže v podstate môžete skúmať 2 krát a zvyšok času stráviť hľadaním zdroja na opravu vášho vybavenia a z toho sa to opakovalo.Ok, tu je moja úprimná recenzia. Páči sa mi koncept a grafika. Veľmi zmenený uhlík. Schopnosť resetovať hru na začiatok a väčšia schopnosť nosiť predmety by však bola skvelá. Je naozaj škoda, že sa nemôžete vrátiť do miestnosti kybernetiky so všetkými skladovacími kontajnermi. Ak by boli tieto veci zahrnuté, zastavilo by ma to niekoľkokrát odinštalovanie hry alebo jej trvalé odinštalovanie, čo so sklamaním neochotne urobím.
Práve som sa začal dostávať do tejto hry a užíval som si ju vďaka silným vibráciám Shadowrunu, ale pomerne skoro v príbehu som narazil na oblasť s kopou koristi, ktorá bola pre mňa príliš veľká na to, aby som ju niesol len s 8 slotmi v inventári. Utekal som späť do bezpečného domu, aby som zhodil veci a vrátil som sa po zvyšok, len aby som zistil, že oblasť už nie je prístupná! Nahnevalo ma to natoľko, že som okamžite odinštaloval! Zlá forma!
Skvelá hra. Pri hraní tohto titulu som si užil veľa zábavy, no hádanky sa mi zdali príliš ťažké. Stále dávam 5 hviezdičiek, pretože ide o veľmi prepracovaný titul. Vrelo odporúčam.
Vážne, urobte to a môžete si vziať moje peniaze: Položku by som mal opraviť iba raz za aktuálnu cenu opravy a nie štyrikrát. Mali by tam byť PvE zóny, kde budete behať s hráčmi, aby ste našli korisť a zabíjali nepriateľov, loot boxy dávajú korisť každému hráčovi a nie zdieľanú. Ceny v obchode sú šialene drahé, znižujú ceny a robia veci dostupnými pre všetkých. Prvotriedne herné odmeny. Urobte oficiálny rozpor. Dovtedy nebudem míňať peniaze, chcem vás podporiť, napravte to
je to naozaj dobré, baví ma to, ale bolo by lepšie, keby sa to hralo aj offline
Chyba, keď idem do centra sociálnej siete Downtown, sleduje ma klon mojej postavy a niekedy je jej fyzický model obludne pokazený. Tiež potrebuje väčší výber vlasov. Polovica vlasov má kučery a väčšina z nich vyzerá príliš mužne, nie je to rýchly spôsob, ako dosiahnuť estetiku kyberpunku. Nie je spokojný s hrabaním peňazí v obchode, všetko dobré z obchodov v centre mesta vždy stojí prémiovú menu. Možinatá misia je príliš náročná, zomrel x2, nemôže si dovoliť zbrane/brnenie. Nemôžete farmárčiť, aby ste získali viac.
Hra je super a graficka
idk
za niečo neúčtujete skutočné peniaze a potom ľuďom poviete, že to trvá len 24 hodín. odinštalovanie
Začiatok je v poriadku, ale potom sa z toho stane brnkačka ísť na miesto, aby ste získali komponenty na zostavenie položky, ktorá vám potom umožní opraviť zbrane a výstroj, ktoré ste práve pokazili, získať tieto komponenty... Okrem toho, že opravy vyžadujú aj komponenty, ktoré musíte získať zdroje tým, že pôjdete na miesta.... A tak ďalej po odtokovom potrubí...Táto hra je príliš ťažká: jedlo je pre svoju hodnotu veľmi pomalé a vzácne, nepriatelia sú chytrí, združujú sa na vás, môžu využívať zručnosti, nemôžete sa plížiť a keď zomriete, všetci nepriatelia sa znovu objavia, ale stratíte veci, ktoré znamenajú vás. môže zomrieť znova a znova a stratiť všetko, keď sa snaží dokončiť jedinú výzvu.
Cyberika: Action Cyberpunk RPG Rollimängud xbk
Hra nie je vyvážená. Ak chcete ísť vpred, musíte zaplatiť. Už asi tri dni som uviaznutý na tej istej misii v skiptowne. Strácam čas zbieraním kreditov a koristi na upgrade predmetov, ale všetky predmety sú ako premočené vreckovky. Aby ste sa mohli posunúť vpred, musíte zaplatiť pomocou hyperkoínu, aby ste si kúpili skvelé odevy a zbrane, čo je podľa mňa dosť drahé. Ak chcete vývojárov, pozrite sa na tento problém. Táto hra má potenciál. Ale nechať ľudí uviaznutých na rovnakej misii asi týždeň, ľudí to začne nudiť.
dobrá hra, páči sa mi príbeh a hrateľnosť.
Cyberika: Action Cyberpunk RPG Kalandjátékok fke
toto je jedna z najzaujímavejších hier, aké som kedy hral. Toto je hra, ktorú si chcete stiahnuť, ak máte radi dobrodružstvo a príbeh, ktorý by ste mohli sledovať
skvelá grafika, hrateľnosť. príbeh by mohol byť lepší, ale je to v poriadku
Jediným problémom v tejto hre je, že keď zomrieme, stratíme všetky veci, ktoré sme použili, prosím lajkujte naozaj, pridajte misiu reštartu, keď zomrieme, nemôžeme reštartovať z kontrolného bodu Nerobím niečo také, ako keď sme dokonca my musíme urobiť misiu od začiatku, ale vrátiť veci, ktoré sme použili, keď zomrieme, aby sme mohli robiť misie, pretože nemáme čo robiť, ak sme na mizine, tak prosím, zatiaľ nebudem hrať túto hru, kým nepridáte toto .
Hra je úžasná!! ale jedna vec sa mi poškodí, aj keď sa kryjem za objektom, opravte túto chybu
je to dobrá hra, ale systém boja na blízko je trochu divný. niektoré kĺby sú silnejšie ako iné, keď sú na rovnakej úrovni
Túto hru naozaj milujem... Dobrá atmosféra, pekná grafika... Zábavná hra...
Len prvých pár hodín je zábava...neskôr to zaberie príliš veľa času, príliš veľa nákladov a nemôžete napredovať bez míňania skutočných peňazí 👎 jediné, čo od vás táto hra chce, sú peniaze
The Swords of Ditto Abenteuer eprk