Post by brokfeafraistakaf on Mar 16, 2022 23:53:10 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Learn French - Beginners ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Learn French - Beginners IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ варати код за бесконачан новац ▞▞▞
▞▞▞ Learn French - Beginners 2022 version ▞▞▞
Ваша апликација је од велике помоћи
Боњоур, Је м'аппелле Лили и желим да кажем да топло препоручујем ове апликације колегама студентима који желе да се побољшају или почну да уче француски јер сам до сада користио ову апликацију и драстично сам се унапредио у својим студијама Француски. 👌😆👍
Ова апликација је веома добра и када сте велики, помажете.
Ова апликација ми је помогла да научим француски више
Добар изговор за почетнике
Ценим вашу апликацију, прилично је кул и волим је, а тренутно имам шест ваших апликација, лако се учи, хвала вам на апликацији ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.
<a href=""></a>
Највећа срећа што сам га нашао
Лако се застрашим када је у питању одржавање праксе учења. Ова апликација није много застрашујућа. Тако да сам још увек на томе :-)
Ова апликација ме чини добрим у француском језику, лако је разумети & научити за почетнике
Ова апликација је тако сјајна. Научите веома брзо француски. То је тако добра апликација
Свиђа ми се апликација не само ова већ и све остале веома лепе, молим вас да наставите да креирате фантастичне апликације
Ово је невероватно, ова апликација вас тера да понављате речи изнова и изнова. Знам да је непријатно чути звук када га пропустите, али вам заиста помаже у вашем француском, охрабрује и једноставно волим ову апликацију мерци
Ова апликација је невероватна! Понављање речи изнова и изнова, то је најближе личном часу и наставнику. То је потпуно професионално и све ствари које научите ће вам свакако добро доћи! Хвала вам на тако сјајној апликацији!
Отпадна апликација да бисте научили француски. Немојте преузимати ову апликацију.
Није могуће слушати звук. Нема звука. Једноставан је за употребу и већина ствари је покривена.
Добар је за моју ревизију и једноставан за употребу
СВИЂА МИ СЕ ОВА ГРУПА, АЛИ ОВО ТРЕБА ДА БУДЕ КОЛЕСНА АПЛИКАЦИЈА ЗА УЧЕЊЕ ФРАНЦУСКОГ СВИ МОГУ ДА ЈЕ ИНСТАЛИРАЈУ 👏👏👏👏👏🤩🤩🤩
Волим вежбе за јачање речника.
Веома лепа апликација за учење француског језика на веома занимљив начин са основног нивоа.
Једноставан за коришћење. Свиђа ми се!!
Ово је апликација је најбоља апликација коју сам икада користио
Моје искуство са овом апликацијом је било прилично ЦООЛ Заиста ценим оно што радите са овом апликацијом јер је сјајна
Веома лепа апликација, веома корисна за почетнике...
Одлична апликација за учење француског и за одрасле и за децу. Веома прилагођена корисницима🥰🥰
Хвала вам на овој апликацији. Постоји спора порука о апликацији и хвала
Стварно ми се свиђа ова апликација. То је заиста помогло са француским и то је забаван начин учења француског.
Мислим да ова апликација даје кратак преглед различитих аспеката живота. Омогућава вам лак приступ свакој речи коју желите
Ес мејор куе дуолинго се лас рецомиендо муцхисимо
То је само бољи дуолинго. Постоје огласи после сваке лекције, што значи оглас на свака 4 минута, али то не може бити проблем јер је тако бесплатно. Моја последња критика је да они нису врста лекције да видите да ли је изговарате како треба. Али свеукупно одлична апликација, посебно с обзиром да је бесплатна, тако да дефинитивно схватите да желите да почнете француски, набавите ову апликацију, а не дуолинго.
Невероватна апликација сигурно. Ја и моја сестра се тако забављамо учећи француски
Französisch lernen - Anfänger Lernen jeen
Learn French - Beginners Enseignement bkdo
Ооом биен.
Ова апликација превише квари човека! И преузима супер дупер споро, молим вас учините то глаткијим и убрзајте преузимање мерци беоуцоп
Научио сам много речи и препоручујем ову апликацију
Заиста ми је помогло да учим за испит из француског!!
Learn French - Beginners Ta’lim yyw
Знате да сам почео да учим немачки у овоме, али онда сам осетио да желим француски, хвала свима
Још увек учим, али ова апликација је тако забавна и мислим да ћу научити још више
Пуна реклама
Хвала вам пуно што сте креирали такву апликацију .. Тако ми је драго што ми је ова апликација била веома корисна да лако научим француски.. Хвала вам пуно. Такође бих препоручио другим људима да користе такве апликације за брзо и лако учење језика.
Поздрав, стварно волим ову апликацију и одувек сам желео да научим француски, сада имам прилику да је научим па хвала вам што сте је направили.
ти не знаш
Апликација је добра, али имам проблема да купим опцију уклањања додатака
Тако је погодан за почетнике и све се стално изговара, што много помаже. Топло га препоручујем!
Заиста волим твоје апликације. Преузео сам 5 ваших апликација и све су најбоље. Али само уклоните додатке.
Learn French - Beginners تعلیمی pft
волим
Врло добар
Апликација је веома добра и добро разрађена за правилно разумевање, свиђа ми се, дивна је зато јој дајем пет звездица