Post by brokfeafraistakaf on Mar 17, 2022 0:11:29 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Aprende inglés rápidamente ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Aprende inglés rápidamente IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apkrāptu kods ģeneratora zeltam ▞▞▞
▞▞▞ Aprende inglés rápidamente 2022 version ▞▞▞
Ļoti laba šī lietotne estou aprendendo muito com o mosalingua
pārsteidzošs
Muito bom iemācīties jaunus vārdus un frāzes.
Šī lietotne ir bezjēdzīga maniem vjetnamiešu studentiem angļu valodas apguvei/uzlabošanai, jo jūs nolēmāt padarīt to ekskluzīvu eiropiešiem.
Pozitīvi pārsteigts! Metode ir skaidra un efektīva, es katru dienu apgūstu jaunu vārdu krājumu un beidzot progresēju, perfekti!
kad es izmantoju "brīvo roku" funkcijas, tie vienmēr ir tie paši vārdi ...
Kā panākt, lai atmiņas kartes tiktu pārskatītas ilgtermiņa atmiņā. Es veicu dažus testus, un šodien neviena no kartēm netika ievietota ilgtermiņa atmiņā. Lūdzu, notīriet šīs šaubas. lieliska lietotne
Labākais, ko jebkad esmu redzējis
Aprende inglés rápidamente Εκπαίδευση hhg
Optimāla metodoloģija.
Pour l'instant, très bien, je suis en 2nd et c'est assez rapide d'apprendre et comme je fais beaucoup de transports par jour je ne perd plus mon temps. ES iesaku.
Mosalingua ir patiešām laba lietotne, labākā, ko jebkad esmu redzējis.
lieliska lietotne
Lieliska lietotne... Labi optimizēta Fast Interactive, kurā ir daudz dažādu motivāciju utt.
Atkārtojumu sistēma ir ļoti efektīva, man patīk.
Lietojumprogramma ir ļoti laba
Aprende inglés rápidamente 教育 mar
Man ļoti patīk šī lietojumprogramma, mācību metode ir pārāk vienkārša un palīdz man uzlabot angļu valodu.
mano, melhor apk mācīties angļu valodu!
Es tagad runāju nedaudz angliski, tas ir ļoti smieklīgi, es tiešām labi pavadu laiku, paldies par visu
Es mīlu šo lietotni.
Labs pielietojums
Gostei do app, tanto que eu pensei em comprar a versão paga. Mas não está liberado o link pra pagamento, fazer o quê né?
Ļoti labi, es mācos angļu valodu.
<a href=""></a>
wow
Ļoti jauki man patīk
lietotne ir lieliska, taču tai vajadzētu būt lēnākai opcijai."bet tas ir īstas konversijas ātrums", bet mums, kas sākam mācīties, tas ir ĻOTI sarežģīti saprast, man bija jābūt abām iespējām, tāpēc, kad cilvēks ir pārliecināts, ej uz ātru, lūdzu, uzlabojiet šo!
Pilnveidoju valodas zināšanas. Jūs pārbaudāt savu izrunu un viegli iegaumējat vārdus un frāzes.
Ļoti labi!
Viegli, vienkārši, attīstoši un apzinoties mūsu vēlmes un atsauksmes
Aprende inglés rápidamente تعلیمی wpk
Tas man ļoti palīdz!👍👏👏👏👏
Es mācos lēnām. Es ļoti vēlos uzlabot savu izrunu un iegūt vismaz pamata līmeni līdz gada beigām.
Ļoti laba lietotne! Paldies .
Forši
Man patīk šī lietojumprogramma, un es ceru, ka drīz kļūs labāk.
Até agora estou gostando. Os flashcards tem sido uma ótima forma de memorização das palavras. Único problema é que nós mesmos temos que nos avaliar dizendo se acertamos ou não. Acho que seria bom o aplicativo nos corrigir. Fora isso, adorei o app!
Aprende inglés rápidamente Ta’lim jxjt
Tā ir ļoti noderīga lietotne
Varbūt apmaksātā versija ir pelnījusi 5 zvaigznes, kas zina. Bet tas bez šaubām ir lielisks VID. Portugāļu valodas lietošana angļu valodā. Paldies
tas darbojas, bet jums ir jābūt pacietīgam ar pastāvīgajām kļūdām. zibatmiņas kartes audio bieži neizdodas.
augšā arī